Om oss

Vi som skriver på den här sidan är erfarna inredare som genom åren arbetat både mot privatpersoner, för olika inredningsmagasin och mot större kunder som restauranger, hotell och företag. Vi brinner för inredning och design och där andra ser problem så ser vi rena utmaningar.

Det är vår övertygelse att alla rum, alla miljöer och alla lokaler går att göra snygga och inbjudande. Vi äger en förmåga att tänka utanför boxen och det är den kunskapen vi ska förmedla vidare här. Målet är att du som läsare ska kunna besöka vår sida och känna hur en vind av inspiration får dig att lyfta uppåt. Du ska känna att du vågar testa nya lösningar och att du vågar ta steget mot att förändra.

Trivs du inte i ditt hem? Det går alltid att möblera om, sätta ny färg på väggarna eller investera i nya möbler! Vi vill visa dig vägen framåt och lära dig att du aldrig ska stå still gällande din inredning. Här kommer vi att rada upp tips, heta trender och samtidigt titta tillbaka på de klassiker som fortfarande håller måttet. Välkommen!